Vinyl

De vinylvloer is een moderne vloerbedekking met een trendy uitstraling die redelijk van prijs is. Het is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de verschillende verkrijgbare kleuren en dessins en de mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen. Een vinylvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud, wekelijks stofzuigen en periodiek met een speciaal voor vinylvloeren bestemd reinigingsmiddel dweilen is genoeg.
Vinyl is te verkrijgen in diverse diktes, met een slijtslaagdikte vanaf 0,15 mm. t/m 0,60 mm. en een breedte van 2, 3 en 4 meter. Bedenk van te voren waar de vinylvoer voor wordt gebruikt; de zwaar belaste vloer vraagt om een sterkere en dikkere kwaliteit dan de minder belaste vloer. Let ook op de tussenvloer, want ook hier geldt dat een gladde egale ondervloer een garantie geeft voor een mooi resultaat.

Een uitermate sterke vinyl soort
Een uitermate sterke vinyl soort is de Homogene Vinyl. Dit een vinylsoort met een grote massieve vinylwaarde die wordt toegepast in de meest zwaar belopen en gebruikte ruimtes. Bovendien is dit vinyl in diverse moderne kleuren verkrijgbaar waardoor het tot een bijzonder decoratieve vloer verwerkt kan worden. Zelf vinyl leggen is mogelijk, met het juiste materiaal en gereedschap, doch de vakman bij Stockmann Woninginrichting heeft de kennis en de jarenlange ervaring in huis zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Bekijk al onze vinyl vloeren van onze leveranciers

 

Contact

Stockmann Wonen & Meer
Lodewijk Bouma

telefoon  06-53419977

info@stockmanndronrijp.nl
www.stockmanndronrijp.nl