terras & Uitvalschermen

Knikarm-zonneschermen vormen de ideale zonwering voor het overschaduwen van uw terras. Door de vrije doorloop onder de knikarmen kan dit type geplaatst worden boven naar buiten openslaande deuren. Bovendien geeft een dergelijk terrasscherm het idee van ruimte, doordat het als het ware uw woonkamer “verlengt”.

In dit type is een zeer ruime keuze in prijsniveaus en varianten. De knikarm-zonneschermen kan verdeeld worden in 2 types: half open (semi cassette) of volledig gesloten (cassette). De uitval varieert per type tussen minimaal 200 cm en maximaal 350 cm. De breedte is afhankelijk van het type.

De bediening kan zowel handmatig gebeuren d.m.v. een slingerstang en oogwindwerk, als electrisch. Electrisch op afstandsbediening van Somfy kan worden uitgebreid met automatische besturing d.m.v. een zon- en windautomaat of een draadloze windbewaking.

Uitvalschermen
Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Een uitvalscherm houdt niet alleen de warmte effectief buiten maar is bovendien een fraaie toevoeging aan uw woning

Uitvalschermen zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals vaste en windvaste. Schermen met windvaste armen bieden uitstekende zonwering aan de kust of op grote hoogte.

Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving.

Bekijk al onze uitvalschermen van onze leverancier

Contact

Stockmann Wonen & Meer
Lodewijk Bouma

telefoon  06-53419977

info@stockmanndronrijp.nl
www.stockmanndronrijp.nl