Laminaat

Een bezoek aan onze showroom laat u kennis maken met de grote verscheidenheid aan mogelijkheden. De kwaliteit van de vloeren, de structuren in het oppervlak, de tientallen kleuren en motieven… De laminaatvloer heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Laminaat is de laatste jaren van uitstekende kwaliteit en een praktisch alternatief voor de traditionele vloerbedekking. Moderne laminaatvloeren zijn zo gemakkelijk te plaatsen dat ze tegenwoordig ook als doe-het-zelf pakket geleverd wordt. Goed voorbeeld hiervan is de Meistervloer, uitgerust met het unieke gepatenteerde MeisterclickPlus-systeem.

Zelf doen of door de vakman

De delen worden simpel tegen elkaar ‘geklikt’, over het algemeen geen probleem voor iemand met enige handigheid. De vloer kan eventueel bij verhuizing uit elkaar gehaald worden. Voor het leggen van een laminaatvloer moet u echter wel goed met hout om kunnen gaan en goed op de hoogte zijn van de ins-en-outs van een laminaatvloer. Bent u echter niet zeker van uw talent op dit gebied, laat het dan gerust aan de vakman over. Zo voorkomt u ergernissen en problemen.

Stockmann Wonen& Meer heeft, als leverancier van de vloeren van o.a. Quick Step, Meister, Beautifloor en HARO deze kennis in huis en is u graag van dienst bij het leggen van uw laminaat vloer.
Een laminaatvloer van een goede kwaliteit moet gemiddeld de Taber-test op 15.000 toeren halen. Hierdoor is laminaat bestand tegen bijvoorbeeld naaldhakken, vallende voorwerpen, langdurige puntbelastingen als stoelpoten, tafelpoten etc.
Een laminaatvloer is op nagenoeg ieder ondergrond aan te brengen. Meestal wordt de ondergrond van te voren geëgaliseerd met een laminaat tussenvloer die tevens vochtwerend is, zodat de laminaatvloer er netjes en strak in komt te liggen.

Bekijk al onze laminaten vloeren bij onze leveranciers

Contact

Stockmann Wonen & Meer
Lodewijk Bouma

telefoon  06-53419977

info@stockmanndronrijp.nl
www.stockmanndronrijp.nl