Duettes & Plissés

bestaan uit mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties – van transparant tot verduisterend. Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm en zijn bovendien ook nog eens vochtbestendig.

Duette® Shades
hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte ’s zomers buiten en ’s winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette® Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende soorten transparante en dichte stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.
Duette® Shades zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 25 mm, 32 mm en 64 mm. Vanwege de isolerende en warmtewerende eigenschappen zijn zij zeer geschikt voor onder andere dakramen en serres. Verder zijn ze toepasbaar in vochtige ruimtes (zoals badkamers) en ook verkrijgbaar in verduisterende stoffen. Ook verbeteren ze de akoestiek en reduceren geluid uit de omgeving.

Bekijk al onze duettes & plissés van onze leveranciers

Contact

Stockmann Wonen & Meer
Lodewijk Bouma

telefoon  06-53419977

info@stockmanndronrijp.nl
www.stockmanndronrijp.nl